onsdag 30. mars 2011

Phalaenopsis Orchidèr overalt :)
Disse kjøpte jeg til Carabella sin navnedag. Kjøpte de på Plantasjen for 50kr stk(+personalrabatt i tillegg...Gitt vekk...!) Egentlig så er det hvite orchideer som er min favoritt, synes "water falls" er nydelig!!Men disse passet så godt til dagen. Orchideer er greit for de står lenge i blomst(hvis de har masse knopper),blomstrer igjen og igjen +de ikke trenger så mye stell, kun vannes+lys :) Nå er hele stuen full av friske blomster! *KOS*

Tilda kaninerKaniner er så søte!!Har prøvd meg på å lage noen fra boken"Sommer i Tildas hage".Nå kom gardinresten til nytte igjen,denne gang som kjole til den brune kaninen.Nå vil den jo matche gardinene også:)Disse kaninene er sydd sammen i helene slik at de kan stå av seg selv. Dette er barna i kaninfamilen jeg skal lage :)

mandag 28. mars 2011

Carabella Valentina`s navnefest

En vellykket navnefest er over...puh :) Det er gøy å lage til,men det er godt når det er over! Har vært en laaang dag i dag, som enda ikke er ferdig...(oppdaget når jeg skulle legge meg at jeg hadde glemt å vaske barnehage klærene til datteren min..) Så da ble det liksågodt blogginnlegg mens jeg venter.

Jentene klar for besøk <3 <3 <3

Nydelige "kronprinsessen"(campanula sort).Kjempe dekorativ inne og ute:)
Det ble lavendel som hovedfarge denne gang

Bestilte denne nydelige kaken hos May Britt , bløtekake med krem,bringebær og sjokoladefromage. Deilig :)


Gavebordet, hun fikk utrolig mange flotte gaver!

Meg og prinsessen,har på meg Hardanger budnaden min for anledningen(kom heldigvis i den) :)

torsdag 24. mars 2011

Den ene "venninnen" er ferdig :)

Dette er lang engel fra "to venninner" fra Tilda`s Landsted, med egen vri. Er bilde fra boken i tidligere innlegg, hvis noen vil se :) Jeg synes det er finere med sand farge som hudstoff, det er litt lysere enn Tilda hudstoffet.Er heller ikke så begeistret for Tilda sitt hår,så improviserer litt der også :)


onsdag 23. mars 2011

Planer for Carabella sitt rom

Skjønn kanin lampe(Bilder fra mitt rom og maileg)

Carabella er 4 mnd nå, hun sover i sin egen seng(heldigvis har hun godt sove hjerte). Blir en stund til hun flytter inn på sitt eget rom enda, men greit å begynne å samle! Har lagt ut litt bilder fra hva jeg kunne tenke meg. Rommet hennes er i fargen lys antikk, mens taket er blått med hvite skyer(min kjære som har håndmalt)Hun har Hemnes serien fra ikea. Skal legge ut bilder når rommet er ferdig dekorert :)Har også en del ting fra Tilda`s hus jeg skal lage, vegg og senge teppe, bokser og kroner. Så koselig å lage til jenterom :)


søndag 20. mars 2011

Pakke fra Panduro:)

Har fått pakken min fra Panduro Hobby,genialt at det går an å handle alt på nett.Andre hobbybutikker har panduro produkter også (blandt annet Tilda),har sett det både på sartor og vestkanten.Nå koser jeg meg og klipper til stoff,mens jeg ser på film.Englebarna sover:)

fredag 18. mars 2011

Tilda hest av gardinrest:)

Ferdig

Før pynt

Mailegkanin,superskjønn til barnerommet

Har laget en Tilda hest Chiara kan ha inni himmelsengen sin,denne er laget av gardin rester:)Maileg kaniner,er så skjønne å pynte med.De på bildet er Carabella sine.Tenkte å lage Tilda kaniner til Chiara sitt rom.De er nesten like skjønn,synes jeg+de kan lages i matchende farger.

torsdag 17. mars 2011

Strikkesett

Har leitet overalt etter en fin strikkeoppskrift,tenkte å få ett sett strikket til navnefesten til Carabella (som nærmer seg).Men ble liksom aldri helt fornøyd...Men så kom jeg over en annonse på finn.no,her var MANGE nydelige sett(tar en evighet å se gjennom alle bildene)!De kostet nesten ingenting heller!Dermed fant jeg ut at jeg prøver og det anger jeg ikke på:)Settet er helt nytt,nydelig strikkearbeid og luktet godt når det kom.

Synes det var litt mye pynt på luen,men tar jeg bare av.Så skal jeg sy ett lite hjerte på og bytte ut båndene slik at hun matcher Chiara på navnefesten:)Nå begynner de siste bitene til navnefesten å falle på plass,blir bra:)

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=22076112

tirsdag 8. mars 2011

Litt inspirasjon fra Tildas hus

Tv shop dronningen..

Jeg er egentlig av den typen som synes tv shop i utgangspunktet er svindel,og hadde aldri trodd jeg skulle kjøpe noe der!!!Men i 2008 var jeg i svangerskapsperm med Chiara,og ble ett lett bytte for tv shop..Mine tanker var at kroppen min kom aldri til å bli den samme igjen, og måtte nok leve med slik jeg så ut nå,sit-ups hjalp lite.. Sikkert derfor jeg ble desperat nok til å på nettet og bestille:)Innerst inne hadde liten tro på at det skulle funke..Jeg fikk pakken min og begynte å trene. Til min store overraskelse funket det veldig bra!Magen ble faktisk helt stram igjen og det var en veldig gøy form for trening. Hadde heller ikke sett for meg,meg forann tv'en å trene.Igjen måtte jeg bite i meg ordene,det også fungerer veldig bra,spesielt treningssenter er utelukket for min del.I seinere tid har denne formen for trening eksplodert,er jo på alle treningsentere. Zumba:)haha..Gikk ikke lang tid før jeg bestilte sheercover også..Er stolt abonnent:)

mandag 7. mars 2011

Starbucks på Rema 1000


Mange minner strømmet på da jeg oppdaget Starbucks på rema.Var så og si avhengig når jeg levde det gode liv i MD.Siden det blir en stund til vi får kaffekjeden til Norge.Får jeg trøste meg med rema
'en sin i mellomtiden.Skal lage meg en ekte frappe i blendern med seattle latte,knust is, krem og sjokolade:)haha,ikke rart kiloene rullet på når jeg bodde der ;)

lørdag 5. mars 2011

Lerrets bildene av barna er kommet opp på veggenVi var på fame og tok bilder av barna i januar.Vi valgte ut 3stk,40*40.Var egentlig litt skuffet over fotograferingen,fikk mye bedre resultat på reimers,tok bilder der når Chiara var 6uker..kommer nok til å gå der neste gang.Synes de var mye flinkere å med babyfotografering+at de viser flotte bilder av baby'er med englevinger på nettsidene,men disse vingene har de ikke.De hadde faktisk ingen som passet til baby..jaja,vi endte no opp med å kjøpe bilder :)