lørdag 30. april 2011

Soverom♥

Her er litt bilder fra soverommet vårt.Vi har fortsatt baby`en inne hos oss,så hun har sin egen babykrok.Tenkte hun skulle få flytte inn på eget rom når hun er ca.1år.Regner med at jeg er ferdig med amming da.


  

Jeg har alltid vært glad i rosa♥Når jeg bodde i USA hadde jeg en periode jeg var veldig glad i gammelrosa, og kjøpte dette sengeteppet.Er en stund siden jeg har brukt det,men nå har jeg funnet det frem igjen.Denne fargen er jo over alt nå:)


Baby kroken♥Vet jeg har vist disse før,men er så glad i de..Så de måtte få være med igjen♥

Klem Jeanette

torsdag 28. april 2011

Tomten vår♥

Tenkte jeg skulle vise hvor vi har tenkt å bygge.Er ikke blitt gjort noe på tomten enda,så det er mye som gjenstår(som dere ser på nederste bilde).Skal bli kjekt å komme igang:)


Dette er litt av utsikten.Jeg er oppvokst med havutsikt og trodde ikke jeg kom til å savne den.Men nå gleder jeg meg til å få slik utsikt igjen,og kommer nok til å sette mer pris på det.Husker jeg savnet "havet" når jeg bodde i USA,og det var merkelig\uvandt at det var så "langt" å kjøre dit:)


Ha en fin kveld

Klem Jeanette

tirsdag 26. april 2011

Husvalg?

Som nevnt i profilen min har vi byggeplaner,vi er i en utvelgelsesprosess akkurat nå.Det er så mye fint å velge i!På bildene ser dere de husene jeg liker.Så har vi forloveden min da...Vi har ikke helt samme smak for å si det sånn:)Men vi liker godt det første huset begge to(bilde fra byggmann)


Min far har byggefirma (Leikvoll byggeservice),det gjør det gunstig for oss å bygge,framfor å kjøpe ferdig.Storebror er først i køen,så blir litt ventetid på oss.I mellomtiden har vi god tid å planlegge,jeg elsker å planlegge:)Litt vittig at vi hadde sett oss ut det samme huset, nemmelig "minde" fra blinkhus.Siden vi skal bygge på samme sted,kanskje vi må døpe det om til "Villa Leikvoll":)Perspektiv

To nederste,to varianter av "Minde"
(Bilder fra blinkhus og byggmann)Skal en tur på Askøy idag,så da skal jeg ta litt bilder av tomten og utsikten:) Hvilket hus likte dere best?

Ha en fin dag i fineværet:)

Klem Jeanette

mandag 25. april 2011

Minne bilde/ramme til minsten♥

Har fått så mye inspirasjon fra andre sine blogger i det siste! Leste en blogg her om dagen,der en hadde tatt "pynt/kosebamser" inni dype ikea rammer.Det synes jeg var kjempe smart.Fikk dermed ideen om å lage "minne-ramme". Laget den på bilde under til Carabella,med tema navnefest ♥♥♥ Rammet inn kjolen,skoene hun hadde på seg på navnefesten+litt pynt.Tenk hun har blitt 5mnd alt♥Har to rammer til i mindre størrelse, får se hva det blir av de :)

Ha en fin kveld.

Klem Jeanette

søndag 24. april 2011

Tidenes overraskelse,nytt kamera!!!♥

Se hva jeg fikk i gave av min super snille bestefar!Jeg har ønsket meg nytt kamera lenge, og snakket om det med min samboer seinest i går at jeg ønsket meg nytt.Gjett om jeg ble totalt overrasket og overveldet over denne fantastiske gaven...som kom helt ut av det blå... for ingen grunn!Jeg som nettopp har fått terrasse også..

♥ Made my day♥

Canon EOS 500D
Canon eos 550d


Nå må jeg bare lære meg skikkelig med det,og ta ett fotokurs i nærmeste framtid:)

Klem Jeanette

Ny lykt og benk til terrassen ♥


Skrev i ett tidligere innlegg at jeg var usikker på om jeg ville ha grå eller hvit lykt. Endte opp med grå,den passet så godt til den lille grå benken.

Lavendelen kommet på plass♥


Hjerteskålen ble også i grå,den finnes også i glasert hvit og svart (den ser svart ut på bilde,men er matt koksgrå).Denne skal få stå ute i sommer med pynt og pryde terrassen,men tenkte å ha den inne til høsten igjen. Siden den er så liten,kan den passe godt gangen eller soverommet. 
Disse bildene er de første jeg har tatt med det nye kameraet mitt♥(ser dere forskjell på bildekvaliteten?)

Nyt de siste dagene av påskeferien. Jeg har jobbet i helgen, men nå kan jeg også kose meg noen dager. Hadde vært supert om solen kom tilbake!

Ha en fin kveld.

Klem Jeanette

fredag 22. april 2011

Lobelia med lavendel farge♥

Denne fargen på lobelia kunne ikke passet meg bedre! Tenk lobelia med lavendel farge! Er den ikke nydelig?Kollegaen min Linn (med bloggen Arlens boble) viste meg disse straks de kom inn døren på jobben. Hun visste jeg kom til å elske disse og det gjør jeg virkelig.Har kun sett disse i lobelia fargeblanding,så vi plante-entusiaster ble ganske henrykt når vi fikk se denne:) Begge to måtte ha denne med seg hjem.                Lobelia er en super sommerblomst, som blomstrer rikt hele sommeren. Pleier å kjøpe de i hvit ampel.♥♥♥

Klem Jeanette
Påske stemning♥

Sol og fint vær :) Idag skal dagen tilbringes ute og på tur!


Litt  påske på kjøkkenet

Tilda fått en ny plass for anledningen,synes hun passet godt her:)
Tulipaner ikke favoritten,men liker de til påske.

Ha en herlig dag alle sammen og nyt ferien.Det skal vi♥

Klem Jeanette 

onsdag 20. april 2011

Lavendel♥

Idag er det nydelig vær,resten av dagen skal tilbringes på terrassen med ungene.Men må en liten tur innom jobben og kjøpe planter!!Det renner inn med planter om dagen og jeg "klør i fingrene" etter å begynne å plante blomstrende planter. Se de flotte lavendelene vi fikk inn idag,de må jeg ha på terrassen min!!♥Dette er "Silver Anouk" sommerfugl lavendel.Navnet kommer av det flotte bladverket,som er sølv-aktig i fargen.Ikke nok med at de er flotte å se på, men de tiltrekker seg sommerfugler.De er også grei sammen med roser,fordi de hjelper å holde rosene fri for lus(roser er som kjent "luseplanter").


Vrihassel planter,koselig til påske og ellers:)

Ønsker meg disse lyktene,men er usikker på om jeg skal ta hvit eller grå? Ender vel opp med at jeg tar hvite til inne og grå ute :)

Ønsker alle en riktig god påske♥ ♥ ♥

Klem Jeanette

Romantisk Tilda Engel♥♥♥♥Tenkte hun her kunne passe på bestemors kaffesett.Laget den Jane Austen inspirerte kjolen med en moderne vri,nemmelig litt kortere kjole :)

Litt påske, gult til og med


Jeg er egentlig ikke så glad i gult,pleier heller ikke å pynte veldig mye til påske.I år tenkte jeg at jeg skulle gjøre det koselig for Chiara sin del,så da blir det litt gult hos oss også.

Gule kopper og smash(som også var påskete)..god begynnelse,til resten kommer på plass i mrg.

Klem Jeanette

lørdag 16. april 2011

Buksbom kanin,måtte få bli med hjem:)

Denne uken fikk vi inn søte buksbom figurer på jobben.Visste straks jeg så dem at jeg måtte ha noen med meg hjem:)

Legg tilLiker så godt denne lille søte grå benken,har en hel serie av denne med søte småmøbler.Bildene over er tatt fra jobben(plantasjen),tenkte jeg skulle inspirere litt med buksbom og grått:)Har lyst å ta hele utstillingen med meg hjem!


Ikke bombe at vi valgte en kanin,har jo litt dilla på det..Men så er de jo søt til påske også da..


Det er meningen at buksbomen skal vokse gjennom figurstativet og formklippes.
Meg og Chiara veldig fornøyd med resultatet, og måtte selvfølgelig pynte med noen hjerter også:)

onsdag 13. april 2011

Påskepynt og venninnegave♥Idag har vært en koselig dag, benyttet fridagen min til å gå på tur i Nordnesparken med min beste venninne og CarabellaNordnes-sentrum-Nordnes. Ikke nok med at hun hadde gave til begge barna mine, fikk også ett søtt påskeegg med snop. Spørs om det er noe igjen til påskeaften :) Har også pyntet litt til påske

Ha en fin kveld.

Klem Jeanette

mandag 11. april 2011

Kaffe maskin

De som kjenner meg, vet at jeg er kaffe avhenging! Da min samboer fikk kaffemasin til jul, sto jubelen i taket...men var det jeg som ble mest glad...Bruker den hver dag, og har alltid fornøyde kaffe gjester (spesielt siden jeg alltid lager for sterk kaffe når jeg skal trekke) :) Så nå kjære venner,er det bare til å komme å få en god kopp kaffe.Setter spesielt pris på den nå som det er sesong på jobben og vi begynner ekstra tidlig:)

Klem Jeanette

søndag 10. april 2011

Blått tak med skyer

I ett tidligere innlegg nevnte jeg at jeg vi hadde malt taket til ungene i blått med hvite skyer. En del som har spurt meg om bilder av dette, så det kommer nå :) Rommene til ungene er ikke helt ferdig enda. De skal males på nytt etc. Rommet til Chiara er lilla i skrivende stund,men planen er å male det hvitt. Som alle små prinsesser elsker hun rosa, så hun skal få en rosa vegg. Alt blir i hvitt og rosa.

Vitrineskap

Bestemte meg for at min nyeste Tilda skulle få plass i vitrineskapet mitt i spisestuen. Da måtte jeg omplassere litt. Har ikke så mye plass i mitt lille rekkehus, så det må være funksjonelt samtidig som dekorativt.Her følger litt bilder fra det:)