søndag 25. september 2011

Bilder fra Interiør messen

Idag var det endelig min tur til å ta en tur på interiør messen i Bergen! Dette har jeg gledet meg til hele uken,  gjett om jeg koste meg! Var så fantastisk mye fint å se, og mye inspirasjon å hente. Favorittene mine var på plass: AC HOME, Drømmehuset og Mitt rom for å nevne noen. Dette var en salgsmesse, så fikk med meg noe hjem også(viser dere i morgen) Helt umulig å la være... :) Desverre klarte å glemme kameraet mitt hjemme, men fikk tatt noen bilder med mobilen jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Bedre enn ingenting, så får dere som ikke hadde anledning til å gå en liten smakebit:) AC HOME og TINE KDRØMMEHUSETMITT ROM

Litt jul var det også innimellom :)


Sant det var mye fint?? Dette er bare en bitteliten del av alt de hadde.. Håper virkelig det blir interiør og boligmesse 2012!!

Ønsker alle en riktig fin søndagskveld, håper alle har hatt en fin helg.


Stor klem fra Jeanette
Vil du være med på min GIVE AWAY? Trykk HER


mandag 19. september 2011

Nærmer seg interiør messe i Bergen!!!


Interiør og boligmessen
Allerede til helgen er det INTERIØR & BOLIGMESSE i Bergen! Den finner sted i GRIEGHALLEN 23.-25. SEPTEMBER 2011. MESSENS PROGRAM finner dere på lenken. Her står det priser, program osv. Trykk på bildet for å komme til messens blogg, her står det en del om hvem som skal ha stands. Dette er en salgsmesse åpen for ALLE!!Jeg GLEDER meg! Drar sammen med min venn ARLENS BOBLE, wiii. Sees vi?:)
Klem Jeanette
Har du lyst å være med på min Give Away, der du kan vinne VALGFRI pute fra Nyblom Kollèn? Trykk HER

lørdag 17. september 2011

Første uke tilbake på jobb+ny jobb ♥

Første uken etter endt fødselspermisjon over, ny jobb, syk og syke barn... Velkommen tilbake til hverdagen :) Minsten begynte i barnehagen forje uke, så jeg forventet nesten at hun skulle bli syk etter kort tid. Men litt kjedelig at både jeg og eldstemann ble smittet også. Så her har det gått i hals, øye og ørebetennelse denne uken. I tillegg begynte jeg i ny jobb, så jeg har stupt i seng kl. 21. (så lite blogging på meg denne uken). Satser på at vi er friske igjen til mandag, og at det er lenge til neste gang:) 

Det har vært kjekt å begynne i ny jobb, mange nye utfordringer og nye mennesker å bli kjent med. Mitt første prosjekt var å ta en makeover på spiserommet, og det har vært kjempe gøy :) Nå er alt klart til maling, så blir spennende å se hvordan det blir med fargen jeg valgte. Må huske å ta noen før og etter bilder i mrg.

Min kjære leander vugge har også blitt solgt denne uken...finn.no er genialt, gikk ikke 5 minutter engang etter at annonsen ble publisert før jeg hadde en kjøper! Så det gikk nesten litt for fort i svingene.. men men får bare tenke at vi fikk bedre plass:)

Etter litt shopping til makeroveren idag, var planen å få bakt litt. Har funnet noen gode oppskrifter jeg må prøve ut, ingen bombe at jeg fant de på PASSION 4 BAKING ♥ 
Helt til slutt må jeg vise disse søte kleshengerne jeg har fått tak til Carabella sitt rom, sant de var søte? 
Ønsker alle en riktig fin helg.

 ♥ ♥ ♥ Klem Jeanette  ♥ ♥ ♥

mandag 12. september 2011

Give away★

Nå er det på tide med en ny give away her hos meg.Jeg har jo passert 100følgere!Det synes jeg er stort, og må feires! Velkommen skal dere være alle sammen★ Vil også benytte anledningen til å takke for alle gode ord dere legger igjen på bloggen,dere er noen skjønninger★ Hadde ikke vært mye gøy å blogge uten dere:)

  Premien er ett valgfri pute fra nyblom kollèn! De har masse nytt og fint i den nye FINE høst og jule kolleksjonen sin! Virkelig verdt en tittDette kan dere gjøre for å få lodd:


1 lodd legge igjen en kommentar med hvilken pute dere velger om dere vinner. Trykk HER for å komme til nettsiden deres. 


1 lodd like nyblom kollen på FACEBOOK


1 lodd linke denne give awayen fra din side eller dele på Facebook


1 lodd for være følger eller bli følger av bloggen minTotalt 4lodd.Husk å skrive hvor mange lodd du tar, og legge igjen e-mail adressen din hvis du deltar som anonym.

★★★Lykke til★★★
Klem Jeanette

søndag 11. september 2011

Den nye bloggeplassen.....

..er overalt!Er bare kjapt innom for å vise dere, at jeg har fått meg ny bærbar pc!Var den ikke liten og søt? ♥ Passet ypperlig med en slik nå som jeg er syk, hihi så slipper jeg å stå opp. Den var også veldig grei å ha med seg på ferie,fikk til og med plass til den i stellevesken.Slik at vi kunne se film på flyet og på hotellrommet.Godt å ha når en reiser en treåring:)


I morgen er det tilbake i arbeidslivet, da er fødselspermisjonen min over.Litt kjekkere nå som jeg at det går bra i barnehagen med minsten,det har jo bare gått over all forventning♥ Krysser fingrene for at jeg er frisk i mrg, og kan gå på jobb!
Riktig god søndagskveld til alle,håper alle har hatt en fin helg♥
Klem Jeanette

lørdag 10. september 2011

Lekker rett♥

God kveld kjære lesere- Før jeg dro på ferie hadde jeg en del innlegg klare, men på grunn av problemer med blogger fikk jeg ikke publisert de! Tenkte jeg skulle vise dere litt nå. For en tid tilbake  hadde jeg og noen venninner en koselig jentekveld. Med godt selskap, god mat og praten gikk lett (og i ett..) ut i de sene nattetimer;). Vi var hos en venninne som nettopp har kjøpt se som ny leilighet.Se den herlige retten hun hadde laget til oss :
"Guro`s salatbolle" heter den. Var den ikke lekker? Dette er herlig brød formet som en skål, med salat oppi og ett grillspyd med marinert scampi på toppen. Oppfinsomt og deiligHa en fortsatt fin helg alle sammen


Klem Jeanette

torsdag 8. september 2011

Minsten sitt rom♥

Begynner med å takke for kommentarene på forje innlegg, av og til er det litt godt at noen er enig med deg Tåler selvfølgelig at andre har en annen mening, men av og til begynner man å lure litt og trenger litt bekreftelse

Over til minsten i huset, mye nytt for henne denne uken. Først tilvending i barnehagen, (som har gått strålende forresten). Så flyttet ut av vårt rom og inn på eget rom, som også har gått helt fint Dette ble litt snarere enn vi først hadde tenkt, men nå hadde vi tid og anledning. Dette rommet hadde vi som treningsrom og gjesterom tidligere, det var hovedsaklig nevøen vår som brukte det. Så det var innredet med tanke på han   Rommet er ikke ferdig, startet prosjektet i går:) Dette er bare første utkast. Lampen på veggen, gardinene og kontrastveggen henger igjen fra slik det var før,og skal bort.. Planen har hele tiden vært å male kontrastveggen (kan se den på nederste bilde), slik at det skulle bli mer ett jenterom. Men lurer på om jeg skal la være, synes det ikke ble så verst likevel... Planen var male eller tapetsere på lørdag eller søndag, så må bestemme meg i løpet av morgendagen.Super fronøydmed de nye trekasseneDenne stolen er egentlig blå, men har tatt ett trekk på den i første omgang.Planen var å trekke den om.Hm...turkis vegg.. skal, skal ikke:)

Hva synes dere, bort med turkis eller ikke?


Ha en fin kveld alle sammen

Vi blogges   


Klem Jeanette

onsdag 7. september 2011

Hjemme igjen♥

Hei alle sammen

- Nå er vi kommet hjem etter en laang deilig ferie, først en langhelg på hytten på Dagali(ved Geilo) med min bror, svigerinne og tantegull. Deretter gikk turen til Tyrkia, og Pegasos Royal i Incekum.Vi pleier å reise fra Oslo, og tar bilen over fjellet og stopper noen dager på hytten begge veier når vi skal på ferie Vi har storkost oss med sol,bad og god mat. Jeg undte meg en del spa timer, og det var vel VERDT det♥  Men det er rart med det, det alltid godt å komme hjem igjen og det var det denne gangen også♥

Nå er det tilbake til hverdagen. Minste gullet har begynt i barnehagen,  er der aleine for første gang idag, krysser fingrene for at det går fint... Litt mer betryggende når jeg kjenner de som jobber der, da eldstemann har gått på den samme avdeligen.Men blir spennende å hente henne seinere idag♥

På mandag er det tilbake på jobb igjen ALLEREDE, føler tiden har flydd!! Er nok sikkert fordi jeg har jobbet en del i permisjonen, men synes det er "lettere" å komme tilbake denne gangen. Forje gang jeg var i permisjon, var jeg borte fra jobb nesten ett helt år. Mye hadde skjedd og mye var nytt. Da var det litt "tøffere" å komme tilbake. Denne gangen er jeg mer inne i det, og føler ikke jeg har vært borte på samme måten. Det har vært mer riktig for meg, hihi sikkert meg som må få med meg alt:)

Tantegullet Håkon


Måtte nesten vise dere mitt skjønne tantegull, måtte knipse litt av han når vi var på hytten
Her er noen bilder fra oss i Tyrkia  Dere tåler vel litt sommer til, selv om det har blitt høst;)Nå gleder jeg meg til å ta en skikkelig bloggrunde, og lese alle de fine høst innleggene deres 

Ønsker alle en fin dag


Klem JeanettePS. Hadde egentlig ikke tenkt å skrive dette, men merker jeg kjenner litt på det. Så har lyst å skrive det likevel.... Må fortelle om en liten opplevelse vi hadde på flyet som jeg reagerte på, men ble så paff at jeg ikke fikk sagt noe.. Men det angrer jeg på nå. Vi hadde akkurat satt oss inn i flyet, holdt på å sette oss til rette. Lage til tingene våre lett tilgjengelig, slik at det skulle bli en greiest mulig flytur med en baby på 9mnd på fanget, og en 3-åring mellom oss. Vi hadde som sagt akkurat kommet inn, og flyet hadde ikke begynt å bevege seg enda. Setebelte skiltet var akkurat kommet på. Dette var ett trangt charterfly(faktisk det trangeste jeg har vært på). Plutselig snur det seg en dame, og sier direkte til datteren min på 3år: "Hør her lille frøken, hvis du ikke tar på deg belte og slutter å spenne i setet mitt skal jeg....(liten pause,damen måtte tydligvis tenke seg om og omformulere det hun hadde tenkt å si) bytte plass med deg og spenne i ditt sete!!", så snur hun seg brått tilbake igjen. Helt greit, skjønner godt at det er irriterende når noen spenner i sete, det synes jeg selv også. Men det finnes grenser på hvordan man gir beskjed, synes godt hun kunne ha sagt det til oss voksene i stedet for å "true" en fremmed jente på 3 år. Mulig jeg som overreagerer men dette gikk etter meg, og følte datteren min ble urettferdig behandlet!! Kom gjerne på synspunkter på dette, synes dere jeg overreagerer? Noen som har hatt noen lignende opplevelser?