søndag 18. desember 2011

Cedertre ★


Fortsatt ikke funnet laderen til kameraet mitt, så ble mobil kamera idag også. Her kommer litt bilder fra cedertreet mitt som har kommet på plass i trappen. Det er så fint,med herlige blanke glasskuler og trestjerne fra tinek★LOVE★

Ønsker alle en riktig fin 4. søndag i advent★ Her er det familiebesøk og kos idag.
★★★

Klem Jeanette

tirsdag 13. desember 2011

Julefavoritt ♥

Skrekk og gru, jeg finner ikke laderen til kameraet mitt!! Den er søkk borte, og jeg får ikke tatt noen bilder!! Bildene over tok jeg med mobilen min, så ikke så god kvalitet på de. Men fant ut det er bedre enn ingenting :)

Julerosen er altså kommet i hus, det samme har svibler og amaryllis. Blir liksom ikke helt jul uten de her i huset  ♥  Nytt hos meg på plantefronten er ceder tre, synes det er en utrolig kul plante. Kan egentlig minne litt om det stygge juletreet ingen vil ha, men det er det som er sjarmen med treet synes jeg. Skal vise dere det litt seinere i uken, forhåpentligvis laderen min dukker opp igjen!

Riktig fin tirsdagskveld til alle ♥

Klem Jeanette
mandag 5. desember 2011

Kundekveld hos Plantasjen

( Bilde fra Plantasjen.no)

Denne uken holder alle Plantasjen Hagesenter kundekvelder, trykk HER hvis du ønsker å melde deg på din nærmeste butikk.Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til Plantasjen Gravdal på Laksevåg.Vi holder kundekveld tirsdag 6.12 og torsdag 8.12 kl.18
Vi tilbyr:GODE TILBUD:

Orchide 2 gren 79.90 (ord.199,-)
Amaryllis 29.90 (ord.59.90)
Svibler 3 for 50,-
Fl.gren julestjerne 39.90 (ord. 59.90,-)
1 staking julestjerne 3 for100,-
Mini julestjerne 2 for 50,-
Myke julenisser -50% (også hvite)

ENKEL SERVERING 

og

HYGGELIG HANDEL

Velkommen til oss♥ Plantasjen Gravdal, det lille koselige hagesenteret ved vannet♥


Kanskje vi kan friste med en lekker julerose, vrihassel,cedertre eller kjeglegran? Dette er noen av favorittene våre akkurat nå :)
Visste du at: Helleborus Niger, julerose: er en staude som kan plantes ut i krukke, bed eller hage eller pyntes med inne. Den er en "vinter blomstrende" plante, som titter gjerne opp så fort det blir en bar flekk. Denne er blant de tidligste blomstrende julerosene. De sier at den egentlig var sort men når Jesus ble født ble den hvit.
 
 
Bilde lånt av googleEkstra gode tilbud til medlemmer i kundeklubben denne kvelden(og ellers i året), alle kan enkelt bli medlem gratis. Trenger kun å oppgi mobil eller e-post, så registrerer vi dere på butikken:)


Ønsker du å vinne gavekort fra oss?Da har du sjangsen nå! Vi har sponset EMMELINES med gavekort på 500kr, trykk på linken eller på bildet på siden her for å være med.Kan brukes i alle Plantasjen Hagesenter.Klem fra Jeanette