onsdag 29. februar 2012

Kundekveld hos Plantasjen

Nå har du sjansen til å lære deg mer om planter og hagestell. Meld deg på våre informasjonskvelder som tar for seg ulike planter og sesongrelaterte gjøremål. Vi holder til i Plantasjens butikker og våre flinke medarbeidere lærer deg det grunleggende samt gir tips og råd. Informasjonskvelden vil holde på i ca 30-40 minutter hvor man etter opplæringen kan stille egne spørsmål. Opplæringen er gratis for deg som er kundeklubbmedlem og i tillegg får du 15% rabatt på alt du handler den aktuelle kvelden.

Aktuellt tema: Frø, løk og ompotting  Velkommen til kundekveld på Plantasjen Gravdal på Laksevåg, torsdag 1.3 kl.17 :)Lyst å være med? Meld deg på din nærmeste butikk HER :)
Klem fra Jeanette

søndag 26. februar 2012

HORTENSIA OVERALT ♥


Potter, stjerne og facett glass fra TineK Home. Hortensia fra Plantasjen
(pris 49.90 bergen, 59.90 østlandet - ord:129,-)
Tips:Disse kan fint plantes ut til våren!


Hihi, klarte ikke la være når vi selger disse skjønningene til KUN 49.90 på Plantasjen!Ble en god del med meg hjem på fredag, men må visst ha med enda flere på mandag... ;)
Håper alle har hatt en fin helg ♥Klem Jeanette

mandag 13. februar 2012

Trekning ♥

Ettersom det ble en nokså hektisk dag i går, ble det trekning i dag i stedet. Tusen takk til alle som deltok, og ikke minst takk for tilbakemeldingene på spørsmålet om hageblogg. Kjekt at så mange fikk med seg det på slutten av innlegget. og hadde lyst å svare. Så da blir det hageblogg folkens  Gleder meg  Ikke lenge til det skal bøtte inn masse nye spennende varer og skrive om. Både hjemme og på jobben. Kjenner jeg lengter etter vår

 ♥ ♥ ♥

Over til trekningen!
Første premien som er ett gavekort på 300kr fra Plantasjen,  går til:


Gratulerer så mye til deg
Trøstepremiene som er 100kr fra Plantasjen, går til:


Anonym (Har sendt mail til deg)

og
Gratulerer så mye til dere begge to
Send meg adressene deres så får dere snart gaven i posten ♥ ♥ ♥
Fineste hortensiaen som ble med hjem  Potte fra Tine K, perfect match

Ønsker alle en fin start på ukenKlem Jeanette

torsdag 9. februar 2012

Minner om Give Away


God kveld alle sammen :)
Minner om min give away, der du kan vinne gavekort på Plantasjen! Sponset av Plantasjen Gravdal på Laksevåg. TRYKK HER for å bli med.


Trekker en vinner på søndag/morsdag *lykke til*

Under finner dere litt inspirasjon og tips til hva dere kan bruke gavekortet på :)♥♥♥

Blir nok en sånn med meg hjem i mrg, elsker hortensia!
Tulipaner står kjempe lenge! Tips:sett de kjølig om natten(gang,kjeller etc), så står de enda lenger!

Fin kveld til alle


♥♥♥


Klem Jeanette

søndag 5. februar 2012

Give Away★


På tide å gi en liten lyd fra seg, har hatt en liten ufrivillig bloggpause.Ble
rett og slett litt demotivert når jeg ikke fant laderen til kameraet mitt, og mobil ble jo ikke helt det samme. Men idag fant jeg den endelig!Da kom jo bloggelysten snikende tilbake:) Ikke minst, da kan jeg endelig ta skikkelike bilder igjen!

Over til give awayen. Tenkte at nå som det snart er morsdag, var det en god anledning til gi en gave til dere.Blir gave fra min egen butikk denne gang, er jo så kjekt å gi og ikke minst få blomster på morsdag!
Viser kanskje ikke helt årstiden vi er i, men synes det passet så godt til morsdag likevel:)

Lite gavetips som frisker opp hjemmet i vintermørket, nydelige hortensia. Absolutt en av mine store favoritter.


PREMIE: Gavekort på 300kr sponset av Plantasjen Gravdal + to trøstepremier på 100kr.Gavekortet kan brukes på alle Plantasjen Hagesenter. Altså her er det flere muligheter til å vinne :)

REGLENE er enkel, legg igjen en kommentar for å være med. Hvis Å kommenterer som anonym må du legge igjen e-post adressen din, slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Ingen ekstra lodd for følger denne gang, men hyggelig hvis du har lyst til det :)Lykke til


Klem fra Jeanette
PS: Merker at gartneren i meg vurderer å starte en hageblogg, med tips om stell og inspirasjon om planter inne og ute. Kommer evt. til å bruke bilder fra hjemme og fra jobben (Plantasjen). Hva tenker dere om det?