tirsdag 28. august 2012

GIVE AWAY ★ TO JU MAMABli med å vinn 500 i gavekort på Plantasjen inne hos den koselige bloggen TO JU MAMA, trykk HER for å delta :) Henriette damen bak bloggen, blogger/brenner for interiør, har alltid noen prosjekter på gang og har masse fine tips til bryllups planlegging. Virkelig verdt ett besøk :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker alle en fin kveld ★
 
 
 
 
 
 
Klem Jeanette
 
 
 
 
 
 
 
PS.
Så mye spennende som skjer for tiden, gleder meg masse til å dele med dere!!:)

søndag 26. august 2012

S Ø N D A G S K O S ★ O R E O K A K E
 
 
Litt kos på en søndag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innom for å ønske alle en riktig god søndag Viktig å kose seg litt ekstra i helgen, har prøvd meg på å lage Oreokake. Den var kjempe god, og himmelsk med en kopp Cappuccino   
 
 
 
 
 
Her blir det bursdagsbesøk og kos idag. Har fått vært litt rundt på besøk i bloggene deres, satser på en runde til i kveld:)
 
 
 
 
 
 
 
 
Klem Jeanette

Starbucks Cupcakes Oppskrift ★Idag har jeg hatt bakedag, har laget Cupcakes og Oreokake. Perfekt å være inne å bake når det er ruskevær ute.Siden flere som har spurt etter oppskriften på Starbucks cupcakesene mine( jeg blogget for en tid tilbake), kommer nå oppskriften på min variant av disse★
 
 
Cupcakes:
 
 
Basen er en vanlig vaniljecupcakes oppskrift, hvis du har en god du liker er det bare å bruke den. Her er den jeg bruker. Det som står i parantes er det som kan brukes til Starbucks oppskriften:
 
 
 
 • 4 egg (-plommer, 3 hvis du vil bruke plommene også)
 • 3dl hvetemel (4dl hvetemel til denne oppsriften)
 • 2dl sukker  (byttes ut med  brunt sukker)
 • 75g smør
 • 0,5dl melk (erstattes med ett beger med starbucks iskaffe, 2,5 dl)
 • 1ts vaniljesukker(med topp) (bruker noen ganger vaniljestang istedet)
 • 1ts bakepulver (med topp)
 
 
 
 
 
 
 
 
Frosting:
 
 
 
 
 • 4dl melis
 • 230g smør
 • 200g hvit sjokolade,smeltet
 • 2 ss vaniljesukker 
 • 1-2 ts kaffepulver (jeg brukte cappuccino pulver)
 
Egentlig er det kremfrosting i den opprinnelige oppskriften, men jeg liker så godt smørkrem. Så det ble det på mine :)

 
 
 
Pynt:
 
 
 
 
 
Kakaopulver
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne gode cupcakesen, og en kopp kaffe... deilig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker alle en fin søndag
 
 
 
 
 
 
 
 
Klem Jeanette
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Gleder meg til å dele en gøy nyhet med dere snart, grugleder meg litt.. Men håper på suksess  :)


søndag 19. august 2012

I T A L I A ★ F E R I EAh, ferie, ingenting er som det! I år gikk turen til Massa Lubrense i Italia, som er ca. 1 time fra Napoli. Vi var så heldig å bli invitert av min vertsfamilie (har vært au pair der i ca. 2 år) i USA, så vi besøkte de i huset de hadde leiet. Av alle steder vi har vært på ferie, er det Italia som ligger høyest på listen. Så at dette ble en Italia tur, var en kjempe bonus!
Alt i Italia er avslappende, alle har god tid, maten er fantastisk god og menneskene er veldig gjestfrie.Om du aldri har vært i Italia anbefales det på det sterkeste!


V I L L A  S O L E  D I  C A P R I


Vi bodde i dette koselige huset, veldig fint inni og utenfor. Som het: Villa sole di Capri, pga. den fantastiske utsikten over sjøen og øyen Capri.


Vårt soverom under oppholdet, forøvrig ett veldig fint innredet hus.BassengområdetØyen i bakgrunnen av bilde er Capri.
En av de siste dagene tok en koselig båttur til Capri, gøy for store og små.  Min eldste datter (4), var med de store ungene på en svømmetur gjennom en av grottene. Så stolt og flink :) Veldig fin avsluttning på turen :)


"Den hemmelige hagen"


Koselig utekjøkken, nært bassengområdet og hagen
Elsket denne fine hagen som er bilde av over her, fikk "secret garden" følelse av den. Plante entusiast som jeg er, var jeg veldig opptatt av planter som vokste her. Ikke minst de flotte oliventrærene som vokste her, store og små. 
Selv om jeg og familien min hadde en fantastisk uforglemmelig tur, var nok høydepunktet å treffe den fine vertsfamilien min fra USA igjen. Er lenge siden jeg har sett de nå, og ungene hadde blitt SÅÅ store :)


Håper dere alle har hatt en fin helg, ønsker dere en fin kommende uke 

Klem Jeanette

PS. Har hatt store problemer med bloggen i de siste ukene, har ikke hatt tillgang, har heller ikke kunne kommentert hos andre. Noen andre som har hatt problemer? Virker heldigvis som alt er i orden nå :)

lørdag 18. august 2012

JEG SKAL, SKAL DU?Det nærmer seg tid for årets interiør messe i Bergen, dette er en salgsmesse åpen for alle. Interiør og shopping paradis, der alt er samlet på ett sted. Virkelig verdt ett besøk :) Messen har også en egen BLOGG, og en konkurranse gående der du kan bi ÅRETS INTERIØRBLOGGERSTYLIST. Trykk på linkene for komme til bloggen og konkurransen

Tok litt bilder på fjorårets messe trykk HER, hvis du vil se.
PS:Jeg trenger litt hjelp av dere, hadde satt stor pris på om dere kunne svart på dette spørsmålet :) Hvis det det hadde vært mulig å kjøpe planter på denne messen, hva ville dere ha kjøpt da?

Klem Jeanette

Bidrag til: Årets Interiørbloggerstylist★

Interiør og boligmessen 2012 avholder en konkurranse der de kårer årets interiørbloggerstylist, mer om konkurrasen og messens blogg kan du finne HER.Her har dere mitt bidrag til konkurransen ★


Fin lørdagskveld til alle ★


Klem Jeanette