torsdag 21. februar 2013

NIB UTFORDRING: Ditt fineste frokost øyeblikk ★


Liten ekstra utfordring fra NIB denne mnd, vis ditt fineste frokost øyeblikk! De få gangene jeg kan nyte en frokost i stillhet, og alene er mine fineste øyeblikk. Da kan jeg slappe av i sofaen med en latte, og kose meg med ett interiørblad(veldig enig med NIB jentene her). Når barna er der må jeg jo gå foran med ett godt eksempel, så ikke noe frokost i sofaen da ;)  
 
 
 
 Denne bagen er med meg hver dag, kan brukes til alt.
Faktisk helt super til ha med seg barnehageklær! ;)


 
 
 

"She still loves pink!" Var kommentaren fra min verdstmor fra USA. Vi hadde reunion i Italia i fjor sommer, etter ikke sett hverandre flere år. Hihi, jeg hadde ikke tenkt over det, men det var en av de tingene de husket spesielt ved meg:) Kom på dette nå når jeg så bildene.
For det er jo sant, jeg elsker virkelig pasteller og da spesielt rosa. Og rosa manien min har være, hot pink, lyserosa, pudder, pastell, de fleste rosa farger tror jeg :) Så da blir jeg litt ekstra glad nå som vi går mot lysere tider og lysere farger.
 
 
 
 
Kjenner det var godt å lage ett innlegg igjen, såå lenge siden sist :)
 
 
 
 
 
 
Klem Jeanette
 
 

5 kommentarer:

 1. Så lekkert :)
  Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 2. Så lyst og lekkert bidrag :) flink du er :) klems Diana

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder :) Takk for du liker bildet mitt på Instagram, så fant jeg deg her inne! Fin blogg du har, legger meg til som følger:)

  Fin lørdag til deg

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder hos deg fra en rolig morgen. Det er deilig når huset er tomt og man kan nyte frokost og deilig kaffe. Her blir det sjelden frokost hjemme annet enn i helgene, da koser vi oss med felles frokost. Men, middagene har vi alltid sammen, hver dag.

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 5. GRATULERER! Du vant utfordringen! Send meg gjerne en mail på norskeinteriorblogger at gmail dot com:)

  SvarSlett

Takk for at du leser dette innlegget, og legger igjen en kommentar hos meg.Det setter jeg pris på♥